Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

Κανείς δεν τα βάζει με τους Έλληνες!!!!!!!!

Κανείς δεν τα βάζει με τους Έλληνες!!!!!!!!


Κι έφτιαξε ο Θεός τον άνθρωπο.!! Και είπε: Αυτό είναι το ποιο τέλειο από τα δημιουργήματα μου. Και έβαλε μέσα στον άνθρωπο ένα κομμάτι από τον ίδιο και αυτό το κομμάτι το ονόμασε ψυχή.
Αυτό ήταν αρκετό για να τρελάνει τον διάβολο από ζήλια και να μισήσει τον άνθρωπο περισσότερο από όλα τα άλλα δημιουργήματα του Θεού. Και είπε στον εαυτό του ο διάβολος. Θα καταστρέψω τον άνθρωπο και θα φτιάξω και εγώ κάτι.
Χωρίς την χάρη του Θεού όμως, αυτό που κατάφερε να φτιάξει ήταν διαόλια και τριβόλια. Κι από εμφάνιση; Σκατά, σαν τα μούτρα του.!!!
Και τα πηρε στο κρανίο ο διάβολος ακόμα περισσότερο. Και ακόμα περισσότερο μίσησε τον άνθρωπο.
Και έστειλε τα παιδιά του μακριά για να μην τα βλέπει και τον πονάνε. Τα έστειλε στην γιαγιά τους. Στου διαόλου την μάνα δηλαδή.
Και μετά έκανε μια διαβολική σκέψη. Για στάσου λίγο. Αφού ο Θεός έβαλε μέσα στον άνθρωπο κομμάτι από τον ίδιο και το ονόμασε ψυχή, αυτό σημαίνει ότι αν
αρχίσω να μαζεύω μια μια τις ψυχές των ανθρώπων, σιγά σιγά θα καταφέρω να πάρω όλη την ψυχή του Θεού και να γίνω εγώ Θεός να κυβερνάω. Ωραία σκέψη!!!
Του άρεσε πολύ. Που να την κρύψω την σκέψη μου όμως ,να μην μου την πάρει κανείς; {Εκείνη την εποχή δεν κατοχυρώνανε τις σκέψεις}
Και βγάζει λοιπόν την κάλτσα του και βάζει μέσα την σκέψη.{Γι αυτό και όσοι είναι πονηροί και καταφερτζήδες τους λένε διαόλου κάλτσα.. Επειδή έκρυψε εκεί κάτι έξυπνο}Βέβαια ο Θεός τα είδε και τα άκουσε όλα, όσα ο διάβολος σκέφτηκε και έκανε.. Τον φωνάζει λοιπόν ο Θεός τον διάβολο σε ακρόαση, πάει και ο διάβολος όλο γλύκες και τσαλιμάκια στον Θεό να δει τι τον θέλει.
Ω!! μεγάλε δημιουργέ των πάντων .Ω!!! μέγιστε των μεγίστων. Ω!!!!
Οχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ. Δεν πρόλαβε να πει άλλο τίποτα και τρώει ένα σφονδυλη που ήταν όλο δικό του. Εικοσιπέντε αιώνες γύρναγε γύρω από τον εαυτό του.{Γι αυτό και το μακρόσυρτο Οχ και από κει βγήκε το ,είδε τον ουρανό σφονδυλη. Μεταξύ μας ,ιδέα δεν έχω τι είναι το σφονδυλη. Το έβαλα απλά για να μου βγει στο κείμενο το ,ο ουρανός σφονδυλη}
Όταν με τα πολλά σταμάτησε να γυρνάει ,του λέει ο Θεός. Βρε ρεμάλι της ουράνιας κοινωνίας, με μένανε πας να τα βάλεις; Λοιπόν άκου τι θα κάνουμε, αφού περνιέσαι για τόσο έξυπνος. Θα σε αφήσω να πειράξεις τους ανθρώπους, μόνο και μόνο για να σου αποδείξω ότι είσαι άχρηστος και ότι δεν μπορείς να τους κάνεις κακό.
Θα κάνω εγώ κάτι καλό για τους ανθρώπους και εσύ θα πρέπει να κάνεις κάτι που θα νικάει αυτό που έκανα εγώ. Και να δούμε στο τέλος ποιος θα νικήσει. Εντάξει;
Εντάξει λέει ο διάβολος. Και βγάζει από την τσέπη του ένα ουράνιο γιάντες και το προτείνει στον Θεό. Έλα να το κάνουμε επίσημο.
Τι είναι αυτό; Λέει ο Θεός;
Γιάντες. Λέει ο διάβολος. Το παίρνει ο θεός, το κοιτάει καλά καλά και όταν καταλαβαίνει ότι είναι κόκαλο από κοτόπουλο λέει στο Γιάντες. Αει στο διάολο .Και δίνει μια και καρφώνει το γιάντες στο κεφάλι του διαβόλου.{Κι έτσι, μετά από αυτό απέκτησε κέρατα ο διάβολος} Με τα πολλά το στοίχημα μπήκε. Αν έχανε ο Θεός θα έχανε τους ανθρώπους και αν έχανε ο διάβολος , θα γινότανε πόρνη για δέκα ζωές στις μπουρδελοβιτρίνες του Άμστερνταμ στην Ολλανδία.!!!
Κι αρχίζει ο αγώνας.
Κάνει έτσι ο Θεός και φτιάχνει ένα περιστέρι. Το σύμβολο της ειρήνης.
Κάνει έτσι ο διάβολος φτιάχνει ένα ντουφέκι ,πυροβολεί ,πάει το περιστέρι.
Κάνει έτσι ο Θεός και φτιάχνει νόμους για να τιμωρείτε όποιος σκοτώσει περιστέρι.
Κάνει έτσι ο διάβολος φτιάχνει αστυνόμους, για να τα παίρνουν απ’ αυτούς που πυροβόλησαν και να μην τους κάνουν τίποτα.
Κάνει έτσι ο Θεός και φτιάχνει δικαστές ,για να δικάζουν τους αστυνόμους και όσους δεν τηρούν τους νόμους.
Κάνει έτσι ο διάβολος και φτιάχνει δικηγόρους, για να ξεγελούν τους δικαστές {από κει βγήκε και ο δικηγόρος του διαβόλου}και να μην πηγαίνουν φυλακή οι κακοί.
Βλέπει ο Θεός ότι παραγίνονται σοβαρά τα πράγματα και στέλνει το παιδί του να μας ψιθυρίσει πέντε γράμματα ,μπας και συνέλθουμε. Και τον κάνει θρησκεία.
Κάνει κι ο διάβολος τα κόλπα του και φτιάχνει τους παπάδες για να υπηρετούν την θρησκεία.
Πρέπει να σώσω τουλάχιστον ένα κομμάτι λέει ο Θεός, που βλέπει ότι το παιχνίδι πάει να χαθεί. και φτιάχνει την Ελλάδα.
Ωραία λέει ο διάβολος. Κάποιοι πρέπει να μένουνε εδώ. Και φτιάχνει τους Έλληνες.
{Από κει άρχισαν να λένε ότι οι Έλληνες είναι διαβόλου κάλτσα}
Κάνει έτσι ο Θεός και φτιάχνει πολλές εκκλησίες για να πηγαίνουν εκεί οι άνθρωποι και να μην ακολουθούν τον διάβολο.
Κάνει έτσι ο διάβολος και βάζει όλους τους Έλληνες να χαλάσουν το σχέδιο του Θεού. Έτσι όποιον έβρισκαν μπροστά τους του έλεγαν Αει στο διάολο και αει στο διάολο για να μην πηγαίνουν στην Εκκλησία και να πηγαίνουν σε αυτόν.
Σκέπτεται λοιπόν ο Θεός. Τι γίνεται εδώ; Ότι κάνω εγώ, αυτός κάνει κάτι που το καταργεί και στο τέλος θα με νικήσει. Πρέπει να χρησιμοποιήσω την δική του στρατηγική και πονηριά εναντίον του. Πρέπει να τον χτυπήσω με τα ίδια του τα όπλα.
Κάνει έτσι ο Θεός και δανείζονται απίστευτα λεφτά όλοι οι Έλληνες.
Κάνει έτσι ο διάβολος και βάζει τους δικούς του να ζητήσουν τα λεφτά από τους Έλληνες.
Κάνουν τώρα έτσι, όλοι μαζί οι Έλληνες και με τα δυο τους χέρια προς τα κάτω λέγοντας στον διάολο και στους κολλητούς του.
Να!!!! Ρε μαλάκες. Θα πάρετε τα αντίδια μας. Ο Θεός μας τα έστειλε εμάς.
Και δεν έδωσαν μια πίσω. !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κι ο διάβολος έχασε το στοίχημα.
Όλη αυτήν την ιστορία την είπα, για να ξέρει κανείς ,ότι η ανθρωπότητα σώθηκε από την κυριαρχία του διαβόλου ,εξ’ αιτίας των Ελλήνων{ Τα ακούς Λιακοπουλε; Ετοίμαζε βιβλίο} και ότι αν ποτέ βρεθεί στην Ολλανδία και μπει σε καμία βιτρίνα και πάρει καμία διάολο γκόμενα που του πετάξει τα μάτια έξω, ενώ ψιλό κοκκινίζουνε τα δικά της μάτια ,να ξέρει πως το πήδημα αυτό το χρωστάει στους Έλληνες. Αυτό μόνο. Έτσι. Σεμνά και ταπεινά σώσαμε τον κόσμο.
Όλα κι όλα. Η αλήθεια να λέγεται. Κανείς δεν τα βάζει με τους Έλληνες ,κουφάλες!! Ευχαρίστως να δανειστούμε. Κι αυτά και άλλα τόσα. Αλλά όχι και να μας πείτε να τα γυρίσουμε και πίσω. Αυτό δεν το θέλει ούτε ο Θεός.!!!!!
Αλλιώς θα είχε κερδίσει ο διάολος.!!
John Fenix


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου